ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

 

line

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 12/2/2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΧΑΡΝΩΝ κ. ΚΑΣΣΑΒΟ

Την Τρίτη 12/2/19 εκπρόσωποι του Δ,Σ, του Συλλόγου μας συμμετείχαν σε συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Κασσαβό Ι.και τον Γ.Γραμματέα κ. Κατσιγιάννη. τους ενημέρωσαν για το κτηριακό πρόβλημα.Αμφότεροι δεσμεύτηκαν για την υλοποίηση του έργου αποκατάστασης μέσω του προγράμματος 'Φιλόδημος ΙΙ' με ένταξή του στον προϋπολογισμό του 2019 του δήμου Αχαρνών και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες εκ του Νόμου διαδικασίες. Στην συνάντηση συμμετείχαν και ενημερώθηκαν και οι νέοι πρόεδροι της Α΄βάθμιας και Β'βάθμιας Σχολικής επιτροπής.

line

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 1/2/2019

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Την Παρασκευή 1/2/19 μέλη του Δ,Σ, του Συλλόγου μας πραγματοποίησαν την εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας. Σε συνεργασία με καθηγητές μοιράστηκαν 23 βασιλόπιτες, μία σε κάθε τάξη, αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος, ενώ σε κάθε τυχερό μαθητή δόθηκε σαν δώρο ένα βιβλίο.

pita 2019 1

pita 2019 2

line

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 5/12/2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ. ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

Την Τετάρτη 5/12/18 εκπρόσωποι του Δ,Σ, του Συλλόγου μας συμμετείχαν σε συνεδρίαση και ενημέρωσαν την Ένωση Γονέων του δήμου μας, ζητώντας την συνδρομή της για τα θέματα του σχολείου μας. Η Ένωση Γονέων υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση της και την συνδρομή της προς το σχολείο μας στα πλαίσια του θεσμικού της ρόλου.

 

line

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 31/11/2018

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Δ.Σ., ΜΑΘΗΤΩΝ & ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Την Παρασκευή 30/11/18 σύσσωμο το Δ.Σ, με γονείς και μαθητές και καθηγητές παρευρεθήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου ενημερώσαμε τον κ. Δήμαρχο, τους παριστάμενους Δημοτικούς Συμβούλους και όλους τους εκπρόσωπους των Δημοτικών Παρατάξεων για τα προβλήματα του σχολείου μας ζητώντας και την άμεση επίλυση τους.

 

line

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 27/11/2018

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ. ΜΕ ΤΟ 15ΜΕΛΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Την Τρίτη 27/11/18 έγινε συνάντηση του Δ.Σ, του Συλλόγου μας με το 15μελες συμβούλιο των μαθητών μας με θέματα τόσο την γνωριμία αμφότερων, όσο και την μορφή των αγώνων - ενεργειών για την επίλυση βασικών προβλημάτων του σχολείου μας όπως η επισκευή των εξωτερικών επιχρισμάτων (σοβάδων). Επίσης ενημερώσαμε τις τεχνικές υπηρεσίες και την σχολική επιτροπή που προέβησαν σε απόξεση σαθρών επιχρισμάτων και τοποθέτηση προστατευτικών διχτύων περιμετρικά των τοίχων του σχολείου για προστασία από ενδεχόμενη πτώση σοβάδων.

 

line

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 26/11/2018

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι στις 24 & 25/11/18 και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, διεξήχθησαν οι εκλογές για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Την Κυριακή 25/11/2018 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου μας κατά τις οποίες προέκυψαν τα εκλεγμένα όργανα μας και συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο όπως παρακάτω:

 

 

α.  ΣΥΡΙΓΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ,             ΠΡΟΕΔΡΟΣ

β.  ΑΓΓΕΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ,               ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

γ.  ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,               ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

δ.  ΦΛΑΜΠΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,     ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ε.  ΣΦΕΪΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ,               ΤΑΜΙΑΣ

στ.ΜΑΚΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ,                 ΒΟΗΘΟΣ ΤΑΜΙΑ

ζ.  ΣΚΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ,                     ΕΦΟΡΟΣ

 

line